27
Ağu

Bursa Belgelendirme Firması (ISO 9001)

Demirkanat Belgelendirme Hizmeti

ISO 9001 belgesi nedir?

“Kalite yönetim sistemleri – Şartlar” olarak standartlaştırılmış 10.3 maddeden oluşan, gönüllülük esaslı alınan ancak günümüzde artık iş yapabilmenin, ihalelere girebilmenin veya satış pazarlamada avantaj sağlayabilmenin bir gereği haline gelmiştir diyebiliriz.

ISO 9001 belgesini kim alır? 

ISO 9001 kalite yönetim sistem belgesini aktif olarak piyasada hizmet veren, üretim yapan işletmeler, şahıs şirketleri alabilir. ISO 9001 belgesi her kapasitedeki işletme ve sektör için alınabilmektedir.  

ISO 9001 belgesini almazsam ne olur? 

ISO 9001 sertifikası yasal bir zorunluluk değildir. ISO 9001 belgesi olmadan da süreçlerinizi ilerletebilirsiniz. Günümüzde işveren firmalar veya ihale şartları şirketlerin ISO 9001 sertifikasını temin etmelerini be firma içinde gerekliliklerini uygulamalarını beklemektedir.

ISO 9001 sertifikası kaç günde çıkar?

Belgelendirme sürecine göre süreyi belirleyen faktörler vardır. İşletmenizin mevcut durumu, çalışan sayınız, daha önce alınmış bir belgenin olup olmaması gibi başlıklara göre belirlenmektedir.

Ortalama olarak;

TÜRKAK akrediteli sertifika işletme şartları uygunsa 20-25 günde çıkarken,

Uluslararası geçerli Yurtdışı akredite sertifika 2-4 iş gününde çıkmaktadır,

ISO 9001 Sertifikası almak için hangi evraklar gerekli?

Güncel Vergi levhası, imza sirküsü, faaliyet belgesi, son ay SGK listesi ve kuruluş gazetesi ile işlemleri başlatabilmekteyiz, 

DEMİRKANAT Mühendislik olarak işlemlere nasıl başlarız?

Bursa Belgelendirme Firması (ISO 9001) belgelendirme sürecine başlarken öncelikle mevcut işletme yapınızı tespit ederiz. Tespit edilen mevcut işletme durumuna göre ISO 9001 sertifikası çıkana kadarki süreci yönetiriz.

DEMİRKANAT Mühendislik olarak on yılı aşkın süredir, işletmelere ISO 9001:2015 belgesi, ISO 9001 eğitimi, ISO 9001 dokümantasyon oluşturma alanlarında hizmet veriyoruz.

Bursa’da bulunan ISO 9001 Bursa Organize Sanayi Bölgesi, ISO 9001 Bursa Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi, ISO 9001 Bursa Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi, ISO 9001 Bursa Şabanözü Organize Sanayi Bölgesindeki işletmelerin gerek ihracat gerekse iç piyasada ülkemize ciddi katkılar sağladığının farkındayız. Şirketlerin bu denli katkılarına kayıtsız kalmıyor ISO 9001 belgelendirme süreçlerinde Bursa’daki firmalara destek oluyoruz.

Yaptığımız tüm çalışmalar ürününüzün bağlı olduğu yönetmelik ve standartlara göre yapılmaktadır.

Daha detaylı bilgi ve hizmet teklifi için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim Bilgilerinizi Aşağıdaki Formdan Gönderin Biz Sizi Arayalım!